Besøg &
rundvisninger

På Kofoeds Skole modtager vi gerne besøg fra interesserede organisationer, foreninger, klubber, sociale tilbud og samarbejdspartnere, der gerne vil vide mere om skolen og dens arbejde.

Rundvisningerne foregår på den nuværende matrikel i Holmbladsgade 120 på Amager, men undervejs vil vi også fortælle historier om “gamle dage”, hvor Kofoeds Skole lå på Christianshavn.

Tid & pris

Vores rundvisninger finder sted den sidste onsdag i måneden kl. 10-12.

En rundvisning koster 1500 kr.
Der kan være op til 20 deltagere pr. rundvisning.
Du skal tilmelde dig ved at skrive til den kommunikationsansvarlige.

Særlige rundvisninger

Repræsenterer du en organisation med en faglig interesse i Kofoeds Skole, en af vores samarbejdspartnere, eller et socialt tilbud, der ønsker at introducere nogle af jeres brugere/borgere til Kofoeds Skole kan vi arrangere en særskilt rundvisning. Kontakt den kommunikationsansvarlige for at lave aftale herom.

Kommunikationsansvarlig
Hasse Borg Søegren
kommunikation@kofoedsskole.dk

Åbne elevture

Er du nysgerrig på at høre om Kofoeds Skole fra en elevs synspunkt eller overvejer du at blive elev her, så kan du hver fredag komme med på en guidet elevtur. Her er det en elev ved navn Jens, som viser rundt og fortæller om hvad skolen indeholder og hvad den kan tilbyde.

De Åbne Elevture starter i vores Café, Kofoeds Kant (Holmbladsgade 120), hver fredag kl. 10 og varer cirka en halvanden times tid.

Turene er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Foredrag

Er du er interesseret i at høre mere om Kofoeds Skoles arbejde og historie, er der mulighed for at bestille et foredrag fra en  af vores medarbejdere. Vores foredrag tager som regel udgangspunkt i vores lange historie og fører frem mod nutidens og fremtidens, Kofoeds Skole.

Tid & pris

Et foredrag tager typisk omkring 40 minutter og tid og sted kan variere efter aftale.
Et foredrag fra en Kofoeds Skole-medarbejder koster 1.000 kr. (inkl. transport).

Robert Olsen
robert@kofoedsskole.dk

Spørgsmål?

E-mail: ks@kofoedsskole.dk

Skriv eller ring til os for at aftale et besøg eller foredrag.
Telefonen er åben mandag til torsdag fra kl. 9.00 – 15.00 og fredag fra kl. 9.30 – 13.00.