Vil du være frivillig butiksassistent i Kofoed Skoles Butikker?
Vi søger frivillige, der har lyst til at møde nye mennesker og gå til hånde i hverdagen i butikkerne.

Som frivillig butiksassistent i Kofoed Skoles Butikker deltager du i et åbent, imødekommende og serviceminded miljø, hvor du er i kontakt med både kunder, skolens elever, ansatte og andre frivillige.

Kofoeds Skoles socialøkonomiske butikker åbnede sommeren 2018 i helt nyindrettede lokaler i Nyrnberggade på Amager. Varerne i Kofoed Skoles Butikker er primært donerede møbler, tøj og cykler, samt håndværk og brugskunst produceret på skolens værksteder. Al overskud fra butikkerne går til Kofoed Skoles sociale arbejde.

Som frivillig i Kofoed Skoles Butikker har du lyst til at arbejde med en eller flere af følgende opgaver:

• Kundebetjening i butik og ved kassen.
  • Opfyldning af varer og prissætning.
  • Dekoration af vinduer og butik.

Vi forestiller os at du:

• Er serviceminded og har lyst til at sætte dig ind i Kofoeds Skoles arbejde og formidle din viden til kunderne.
  • Har mod på at lære vores betalingssystem (iZettle) at kende, så du kan assistere med kassebetjening, når der er travlt.
  • Måske har erfaring med salg, butiksdrift, design, indretning eller lignende.

Hvad får du ud af at være frivillig butiksassistent?

Som frivillig butiksassistent i Kofoed Skoles Butikker er du først og fremmest med til at gøre en vigtig forskel for socialt udsatte.

Derudover bliver du en del af et meningsfyldt fællesskab, hvor du kan udvide dit netværk og tilegne dig nye personlige og faglige kompetencer, samt erfaring til dit CV.

Praktisk information

Kofoeds Skoles Butikker ligger på Kofoeds Skole på Amager, Nyrnberggade 1, 2300 København S.

Butikkerne er åbne onsdag, torsdag og fredag fra kl. 13-17 og lørdag fra kl. 10-14.

Butikkerne bemandes af både ansatte, frivillige og elever og der vil altid være en ansat til stede.
Du skal minimum kunne tage en vagt om måneden.

Du kan læse Kofoeds Skoles frivillighedspolitik her: https://kofoedsskole.dk/frivillighedspolitik/

Om Kofoeds Skole

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det. På skolen samarbejder eleverne med pædagogiske medarbejdere om et fælles mål og får derigennem nye kompetencer.

Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for socialt udsatte. Styrken finder vi i et fælles arbejde mellem elever, pædagogiske medarbejdere og frivillige.

Du kan læse mere om vores arbejdende fællesskaber på https://kofoedsskole.dk/vorestilbud/vaerksteder/

Hvis du ikke vil være fast frivillig på et værksted, men ønsker at yde frivillighjælp i forbindelse med events og kortere projekter, f.eks. hjælpe til juleaften, så bliv medlem af vores Facebook-gruppe, ‘Frivillige på Kofoeds Skole‘, hvor vi oftest vil annoncere den type tjanser.