fbpx
Samarbejdsmail2022-11-23T11:27:31+00:00

Hjælp til Selvhjælp

‘Hjælp til Selvhjælp’ er et elektronisk nyhedsbrev, hvor du som fagperson kan følge med i Kofoeds Skoles sociale arbejde.
‘Hjælp til Selvhjælp’ er for dig som selv arbejder inden for det socialpolitiske område, har kontakt til udsatte borgere på et fagligt plan, eller på anden vis har en faglig interesse i Kofoeds Skoles aktiviteter og interesseområder.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet ‘Hjælp til Selvhjælp’ accepterer du, at Kofoeds Skole må gøre brug af dine persondata til at sende dig mails svarende til nyhedsbrevets beskrevne formål, samt til statistik og forbedring af vores services.
Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik her.

Hjælp til Selvhjælp i praksis

Her kan du læse historier som viser, hvordan vi i praksis arbejder med vores faglighed på Kofoeds Skole

Skeen i den anden hånd

På Kofoeds Skole har Rani fundet modet til at tage skeen i den anden hånd. Nu er hun startet på en uddannelse som ernæringsassistent.

Klæder skaber folk

Klæder skaber folk i den socialøkonomiske tøjbutik på Kofoeds Skole, hvor Isabella har genfundet troen på, at hun kan stå på egne ben.

Jord under neglene

Hebba fik jord under neglene i det arbejdende værksted Køkkenhaven på Kofoeds Skole og fandt en omsorg og et fællesskab hun ikke havde regnet med.

Job på Kofoeds Skole

Kunne du tænke dig at arbejde på Kofoeds Skole?
Her kan du se nogle af de stillinger vi har slået op lige nu.
https://kofoedsskole.dk/omos/jobs/ kan du se alle vores ledige stillinger

Kofoeds Butikker

Køb genbrugstøj og møbler, istandsatte cykler og redesignede produkter i træ, skind og tekstil – og støt samtidig Kofoeds Skoles sociale arbejde.

Nyrnberggade 1
2300 København S

Onsdag-fredag fra kl. 13-17
Lørdag fra kl. 10-14

(Cykel dog kun torsdag fra kl. 13-17)

Go to Top