Vil du gøre en forskel for mennesker i udsatte positioner via specialiseret socialfaglig rådgivning?
Vi søger en psykiatrisk konsulent til Kofoeds Skole i København

Kofoeds Skole er et tilbud til voksne mennesker, der – for øjeblikket – ikke kan deltage i samfundet på samme vilkår som de fleste. Til vores faste tilbud af specialiseret socialfaglig rådgivning, søger vi en psykiatrisk konsulent 4 ½ time om ugen.

Som psykiatrisk konsulent indgår du i Kofoeds Skoles tilbud om læring og udvikling til mennesker i udsatte positioner. Du bliver en del af et bredt rådgivningstilbud til Kofoeds Skoles elever, som ud over dig inkluderer socialrådgivere, pædagoger og andre specialkonsulenter: læge, familierådgiver og advokat. Vores fælles opgave er at bidrage til at vores elever finder vej til et mere aktivt liv, hvad enten det betyder at komme tilbage på arbejdsmarkedet eller på andre måder, at øge livskvaliteten.

Du bidrager blandt andet til dette ved at tilbyde vejledende og støttende samtaler med skolens elever, men ikke behandlingsforløb. Du kan dog henvise til relevant behandling. Du vil også indgå i faglig sparring med Kofoeds Skoles medarbejdere i forhold til samarbejde med elever med psykiske helbredsproblemer eller diagnoser generelt.

Lyder det som noget for dig?

Læs hele stillingsopslaget og søg job som psykiatrisk konsulent via vores rekrutteringssystem

Læs mere

Siden 1928 har Kofoeds Skole tilbudt uddannelses- og arbejdsfællesskaber, til voksne mennesker, der
– for øjeblikket – ikke kan deltage i samfundet på samme vilkår som de fleste. Mennesker med mere i
bagagen. Men også mennesker med mere at byde på. Kort sagt, mennesker med mere.

Hvert år benytter omkring 3600 mennesker sig af vores værksteder og undervisningshold. Her lærer de nye kompetencer, indgår i sociale fællesskaber og tager selv et medansvar for at forbedre deres livssituation. Det kalder vi ’Hjælp til Selvhjælp’.

Læs mere om vores rådgivningsydelser på https://kofoedsskole.dk/vorestilbud/raadgivning/

Læs mere om Kofoeds Skole på https://kofoedsskole.dk

Læs mere om vores pædagogiske arbejde på https://kofoedsskole.dk/omos/voresarbejde/

Foto: Kofoeds Skoles arkiv