fbpx
Nyt fra os2022-04-29T10:39:19+00:00

Nyt fra Kofoeds Skole

Frivillig i Kofoed Skoles transport

Vil du være frivillig i Kofoed Skoles transport-værksted? Mød nye mennesker, hjælp med at hente og sortere donationer m.m. og gør en vigtig forskel for socialt udsatte.

Frivillig i Kofoed Skoles møbelbutik

Vil du være frivillig i Kofoed Skoles socialøkonomiske møbelbutik? Mød nye mennesker, hjælp med at vurdere og prissætte genbrugsfund og gør en vigtig forskel for socialt udsatte.

Frivillig butiksassistent i Kofoed Skoles butikker

Vil du være frivillig butiksassistent i Kofoed Skoles socialøkonomiske butikker? Deltag i et åbent, imødekommende og serviceminded miljø, mød nye mennesker og gør en vigtig forskel for socialt udsatte.

Frivillig i værkstedet Redesign SKIND

Vil du bidrage med faglige kompetencer, netværk, og omsorgsfuldt samvær som frivillig på værkstedet ReDesign SKIND? Deltag i et kreativt og pædagogisk miljø, hvor vi arbejder med genbrugsmaterialer i skind- og pelsprodukter.

Frivillig i værkstedet Redesign TRÆ

Vil du bidrage kreativt og gå til hånde i hverdagen som frivillig på værkstedet ReDesign SKIND? Deltag i et kreativt og pædagogisk miljø, hvor vi arbejder med genbrugsmaterialer i træ.

Hebba med neglene

Hebba med neglene Hebba er uddannet fra CBS og har lange naturlige negle. Hun er vild med neglekunst, og deler billeder af sin kunst på Instagram. Dét gør hun på [...]

Kofoeds Skole får ny whistleblowerordning

Kofoeds Skole fik en ny whistleblowerordning den 17. december 2021. Det nye ved whistleblowerordningen er, at ansatte, tidligere ansatte, samarbejdspartnere og underleverandører får en dedikeret whistleblowerplatform. Her kan de anonymt [...]

Få nyt fra Kofoeds Skole

<code>

</code>

Kofoeds Butikker

Køb genbrugstøj og møbler, istandsatte cykler og redesignede produkter i træ, skind og tekstil – og støt samtidig Kofoeds Skoles sociale arbejde.

Nyrnberggade 1
2300 København S

Onsdag-fredag fra kl. 13-17
(13-19 i hele december)
Lørdag fra kl. 10-14

(Cykel dog kun torsdag fra kl. 13-17)

Go to Top