Café Kofoeds Kant

Café Kofoeds Kant, eller ’Kanten’ i daglig tale, er både en café og Kofoeds Skoles reception. Her finder du også ’Åben rådgivning’, hvor du kan komme direkte fra gaden og få hjælp og vejledning gennem en samtale med en socialrådgiver.

I Café Kofoeds Kant kan du købe kaffe og croissanter, hvor overskuddet går til at støtte Kofoeds Skoles sociale arbejde. Du har også mulighed for at læse dagens avis, bruge en af vores offentlige computere og vores gratis wifi, eller fornøje dig med et af de mange bræt- og puslespil vi har på hylderne.

De fleste fredage afholder vi gratis, sociale arrangementer i Caféen. Dem kalder vi ‘FredagsKanter’ og det kan være alt fra foredrag, koncerter og filmfremvisning til fællessang, ferniseringer og kreative workshops. Du kan se programmet for de kommende FredagsKanter her på siden.

Hvis du vil have have nyt om større sociale arrangementer på Kofoeds Skole, så kan du følge med via Kofoeds Skoles Facebook-side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev til ‘Kofoeds Skoles Venner’.

Hvis du har gode ideer og ønsker til arrangementer i Kanten, generelle forespørgsler, mv., så send os gerne en mail på kanten@kofoedsskole.dk

Åbningstider for Café Kofoeds Kant

Mandag-torsdag fra kl. 8-15.30
Fredag fra kl. 8-13.30

Kontakt Café Kofoeds Kant

Vejleder & Koordinator, Kofoeds Kant

Direkte nummer: 41 73 31 15

Mail: hellem@kofoedsskole.dk

Foto: Robert Hjortshøj

FredagsKanter er sociale arrangementer, hver fredag klokken 13:00 i Café Kofoeds Kant, Holmbladsgade 120, 2300 København S.
27. januar kl. 13:00

Introduktion til Anonyme Alkoholikere

Kom og hør om fællesskabet i Anonyme Alkoholikere (AA) og AA’s 12-trins-program. 12-trinsprogrammet er AA’s metode til at skabe varige forandringer i sit liv, som ALLE – også ikke-alkoholikere – kan gøre brug af.

Mick Jagger, der holder oplægget, er elev på Kofoeds Skole og har været medlem af AA i 27 år.

OBS! For at sikre deltagernes maksimale udbytte er der brug for ro. Brug for ikke løbende at blive forstyrret, derfor lukker vi for adgangen til Kofoeds Kant kl. 13 – Så kom i god tid, hvis du vil høre oplægget.

3. februar kl. 13:00

Kunsten at gendyrke

Vidste du at du kan spise et forårsløg op til 11 gange?
Kom og hør Persille Ingerslev fra ‘Persilles Hjemmedyrk’ fortælle om kunsten at gendyrke helt almindelige grøntsager i haven, på altanen, eller direkte i vindueskarmen.

Grøn gave til alle fremmødte!

10. februar kl. 13:00

Kunst og mental sundhed

Center for Kunst og Mental Sundhed hjælper mennesker med levet erfaring fra psykiatrien til et bedre liv – gennem skabende kunstfællesskaber.

Denne fredag besøger de Kofoeds Skole. Kom og hør om deres filosofi og de mange spændende aktiviteter på CKMS. 

17. februar kl. 13:00

Vinterferie

Ingen FredagsKant denne fredag.

Medmindre andet er noteret foregår alle FredagsKanter i Café Kofoeds Kant på Holmbladsgade 120.
Fredagskanter er gratis at deltage i og åbne for alle.

Galleri UnderKant

I kælderen under Café Kofoeds Kant finder du Galleri UnderKant – Kofoeds Skoles eget kunstgalleri

Galleri UnderKant er en udstillingsplatform for de mange kreative mennesker, der færdes på Kofoeds Skole og i den omkringliggende by. Fælles for udstillingerne i Galleri UnderKant er, at det er kunst og kunstnere der har en relation til Kofoeds Skole, Kofoeds skoles historie, eller Kofoeds Skoles bærende værdier.

Galleriet åbnede i 2020 og udstillingerne skifter løbende gennem året.
Åbningstiderne følger Café Kofoeds Kant og der er gratis adgang.

Åbningstider for Galleri Underkant

Mandag-torsdag fra kl. 8-15.30
Fredag fra kl. 8-13.30

Kontakt Galleri Underkant

Vejleder & Koordinator, Kofoeds Kant

Direkte nummer: 41 73 31 15

Mail: hellem@kofoedsskole.dk

Aktuel udstilling

Udstillingen Fletværk af Claus Schmidt kan opleves i Galleri UnderKant på Kofoeds SkoleFletværk – Solve et Coagula af Claus Schmidt
15.09,2022 – 04.02.2023

Claus Schmidt udstiller omkring 80 værker fra de sidste 10 års produktion. Fælles for værkerne er, at de hver især undersøger, hvordan maleriet kan opløses og samles på ny. Maleriet opløses rent fysisk og reduceres til fragmenter som rekombineres – ofte med andre malerier som har været opløst på samme måde. De taktile, flettede værker trækker på den måde tråde til, hvordan selve livet består af øjeblikke, forhold og tilstande der konstant opløses og gensamles i nye konstellationer.

Læs mere om Claus Schmidt og hans kunst på https://clsc.dk

Foto: Hasse Borg Søegren

Spørgsmål?

Telefon: 32 68 02 00
E-mail: ks@kofoedsskole.dk

Du er velkommen til henvende dig i ‘Kofoeds Kant’ eller ringe og høre mere om vores tilbud.
Telefonen er åben mandag, onsdag og torsdag 9.00-15.00 – tirsdag og fredag 9.00-13.00