Til værkstedet ReDesign SKIND på Kofoeds Skole søger vi frivillige, der vil bidrage med faglige kompetencer, netværk, og omsorgsfuldt samvær i hverdagen på værkstedet.

Som frivillig i ReDesign SKIND deltager du i et kreativt og pædagogisk miljø, hvor vi arbejder med genbrugsmaterialer i skind- og pelsprodukter. Vi laver f.x. traditionelt grønlandsk håndværk i sælskind, hjemmesko, luffer, tasker m.m. Vi bruger pelsmaskiner og industrimaskiner til syning.

De færdige produkter, sælges i Kofoeds Skoles socialøkonomiske butikker, for at støtte Kofoeds Skoles sociale arbejde.

Som frivillig i ReDesign SKIND bidrager du med ét eller flere af følgende:

• Faglige input til produktion og aktiviteter indenfor værkstedets rammer
  • Bidrag til det daglige arbejde, som supplement til det daglige personale
  • Tilfører spændende nichekompetencer via projekter, workshops og lignende
  • Skaffer materialer, donationer og kontakter i og udenfor huset

Du vil også indgå i den daglige drift med omsorgsfuldt samvær, opsyn med værkstedet og praktiske opgaver.

Vi forestiller os at du:

• Har en pædagogisk bevidsthed om etik og egen rolle i samspillet med ansatte og elever
  • Er mødestabil
  • Har en relevant uddannelse og baggrund, der sikrer ovenstående
  • Det er en stor fordel, hvis du har kendskab til pelsarbejde og pelsmaskiner

Hvad får du ud af at være frivillig i ReDesign SKIND på Kofoeds Skole?

Som frivillig i ReDesign SKIND er du først og fremmest med til at gøre en vigtig forskel for socialt udsatte.

Derudover bliver du en del af et meningsfyldt fællesskab, hvor du kan udvide dit netværk og tilegne dig nye personlige og faglige kompetencer, samt erfaring til dit CV.

Praktisk information

ReDesign SKIND ligger på Kofoeds Skole på Amager, Holmbladsgade 120, 2300 København S.

Værkstedets åbningstid er:
Mandag 9-15, tirsdag 9-12.30, onsdag 9-13.45, torsdag 9-15.
Som frivillig arbejder du primært i åbningstiden og minimum 3 timer om ugen.

Du kan læse Kofoeds Skoles frivillighedspolitik her: https://kofoedsskole.dk/frivillighedspolitik/

Om Kofoeds Skole

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det. På skolen samarbejder eleverne med pædagogiske medarbejdere om et fælles mål og får derigennem nye kompetencer. Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for socialt udsatte. Styrken finder vi i et fælles arbejde mellem elev, den pædagogiske medarbejder og de frivillige.

Du kan læse mere om vores værksteder på https://kofoedsskole.dk/vorestilbud/vaerksteder/

Hvis du ikke vil være fast frivillig på et værksted, men ønsker at yde frivillighjælp i forbindelse med events og kortere projekter, f.eks. hjælpe til juleaften, så bliv medlem af vores Facebook-gruppe, ‘Frivillige på Kofoeds Skole‘, hvor vi oftest vil annoncere den type tjanser.