Der er undervisning i keramik hver dag hele ugen. Der er brug for ekstra hjælp til en del opgaver.

Om arbejdet

• Rengøring af gulv, hylder, redskaber m.m.
• Lave genbrugsler.
• Tømme og fylde ovne.
• Lerbøtter rengøres og lerklumper sammenæltes.
• Vasketøj afleveres og hentes.
• Kemi- og leraffald køres til miljøpladsen.
• Ovnplader renses og gives pladerens.
• Sigtning af nyoprørte glasurer.
• Instruktion af nye elever, fx ved drejeskiver, kræver 1:1 instruktion.
• En ekstra ressource ift. til elever som har brug for lidt mere kontakt.

• Skal kende til rutinen i et keramikværksted.
• Skal have helbred til at gøre rent.
• Skal kunne lide at være samme med mange mennesker.
• Skal være mødestabil.

Hvad får du ud af at være frivillig på Kofoeds Skole?

Vi tilbyder dig – ud over muligheden for at gøre en forskel for socialt udsatte – et meningsfyldt fællesskab, udvidelse af dit netværk, nye personlige og faglige kompetencer samt udtalelser til dit CV.

Hvornår

Mandag og onsdag kl. 9 – 15

Om Kofoeds Skole

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det. På skolen samarbejder eleverne med pædagogiske medarbejdere om et fælles mål og får derigennem nye kompetencer. Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for socialt udsatte. Styrken finder vi i et fælles arbejde mellem elev, den pædagogiske medarbejder og de frivillige.

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning til Kirsten Kaas på mail kirstenk@ksof.dk hvor du fortæller, hvorfor du vil være frivillig på Kofoeds Skole samt dit CV. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Kirsten Kaas på telefon 41733206.

Læs om vores frivillighedspolitikker her.