Vil du være frivillig i Kofoeds Skoles transport?
Vi søger frivillige, der har lyst til at være en del af et praktisk-orienteret, socialt værksted og møde nye mennesker.

Kofoeds Skoles transport løser transportopgaver på hele Kofoeds Skole. Vi henter blandt andet de donationer af møbler og tøj, som vi sælger i vores socialøkonomiske butikker. Vi laver også mindre vedligehold på skolens biler. Som frivillig i Kofoeds Skoles transport deltager du i et socialt miljø, hvor du er i kontakt med både skolens elever, ansatte og andre frivillige.

Som frivillig i Kofoeds Skoles transport har du lyst til at arbejde med en eller flere af følgende opgaver:

• Køre ud med vores elever og hente eller levere møbler mm.
  • Sortering, lagerstyring og prissætning af møbler mm.
  • Mindre vedligehold på biler.

Vi forestiller os at du:

• Er ressourcestærk, rummelig og kan lide at møde nye mennesker.
  • Har en god ordenssans
  • Kan lide at tage fat.
  • Har lyst til at arbejde tæt sammen med både ansatte og skolens elever.

Hvad får du ud af at være frivillig i Kofoeds Skoles transport?

Som frivillig i Kofoeds Skoles transport er du først og fremmest med til at gøre en vigtig forskel for socialt udsatte.

Derudover bliver du en del af et meningsfyldt fællesskab, hvor du kan udvide dit netværk og tilegne dig nye personlige og faglige kompetencer, samt erfaring og udtalelser til dit CV.

Praktisk information

Kofoeds Skoles transport ligger på Kofoeds Skole på Amager, Holmbladsgade 120, 2300 København S.

Som frivillig i Kofoeds Skoles transport kan du være med indenfor transport-værkstedets normale åbningstid. Det er mandag og tirsdag kl. 08:30-12:00, onsdag og torsdag kl. 08:30-15:45 og fredag kl. 08:30-14:00. Vi aftaler, hvor ofte du har lyst til at komme og hjælpe.

Om Kofoeds Skole

Siden 1928 har Kofoeds Skole tilbudt uddannelses- og arbejdsfællesskaber, til voksne mennesker, der – for øjeblikket – ikke kan deltage i samfundet på samme vilkår som de fleste. Mennesker med mere i bagagen. Men også mennesker med mere at byde på. Kort sagt, mennesker med mere.

Hvert år benytter omkring 3600 mennesker sig af vores værksteder og undervisningshold. Her lærer de nye kompetencer, indgår i sociale fællesskaber og tager selv et medansvar for at forbedre deres livssituation. Det kalder vi ’Hjælp til Selvhjælp’.

Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for mennesker i udsatte positioner.

Du kan læse mere om vores tilbud på https://kofoedsskole.dk/vorestilbud/

Hvis du ikke vil være fast frivillig på et værksted, men ønsker at yde frivillighjælp i forbindelse med events og kortere projekter, f.eks. hjælpe til Juleaften, så bliv medlem af vores Facebook-gruppe, ‘Frivillige på Kofoeds Skole‘, hvor vi oftest vil annoncere den type tjanser.

Foto: Kofoeds Skoles arkiv