Vil du være frivillig i Café Himmelblå – Kofoeds Skoles kantine?
Vi søger frivillige, der har hænderne godt skruet på og som vil gå til hånde med praktiske gøremål, syltning og fermentering i vores sociale køkken.

I Café Himmelblå laver vi hver dag mad til skolens ca. 300 elever og ansatte.

Caféen er et af Kofoeds Skoles sociale arbejdsfællesskaber og foruden 4 fuldtidsansatte og en flexjobber har vi mellem 0-10 elever tilknyttet køkkenet. Vi er et moderne køkken og vi bestræber os på, at lave sund og god mad til vores elever og ansatte. Vi sætter en ære i, at bruge alle de produkter vi får fra fødevarebanken og vores egne drivhuse, på en god og kreativ måde. Vi laver varme retter, kolde retter, desserter, bager og sylter, foruden kassebetjening, servering, oprydning, rengøring og opvask.

Som frivillig i Café Himmelblå indgår du i dagligdagen i køkkenet side om side med vores kokke og skolens elever, hvor du har lyst til at gå til hånde med en eller flere af følgende opgaver:

• Småreparationer
  • Malearbejde
  • Sylte, forarbejde og fermentere vores overskudsgrøntsager og frugt i samarbejde med vores elever
  • Oprydning og rengøring

Vi forestiller os at du:

• Er tålmodig, rummelig og ressourcestærk.
  • Har hænderne skruet rigtigt på.
  • Er stærk og har en god fysik.
  • Har humor og let til latter.
  • Er mødestabil.
  • Har lyst til at lære fra dig
  • Kan lide at møde nye mennesker.

Hvad får du ud af at være frivillig i Café Himmelblå?

Som frivillig i Café Himmelblå er du først og fremmest med til at gøre en vigtig forskel for socialt udsatte.

Derudover bliver du en del af et meningsfuldt og socialt arbejdsfællesskab, hvor du kan udvide dit netværk og tilegne dig nye personlige og faglige kompetencer, samt erfaring og udtalelser til dit CV.

Vi stiller desuden arbejdstøj og sko til rådighed og du får morgenmad og frokost når du er frivillig i Café Himmelblå.

Praktisk information

Café Himmelblå ligger på 3.sal på Kofoeds Skole på Amager, Holmbladsgade 120, 2300 København S.

Som frivillig i Café Himmelblå har du mulighed for at engagere dig indenfor køkkenets åbningstider, som er alle hverdage fra kl. 06:30-13:30. Vi tilrettelægger arbejdstiden, så den passer til dig.

Om Kofoeds Skole

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det. På skolen samarbejder eleverne med pædagogiske medarbejdere om et fælles mål og får derigennem nye kompetencer og muligheder.

Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for socialt udsatte. Styrken finder vi i et fælles arbejde mellem elever, pædagogiske medarbejdere og frivillige.

Du kan læse mere om vores arbejdende fællesskaber på https://kofoedsskole.dk/vorestilbud/vaerksteder/

Hvis du ikke vil være fast frivillig på et værksted, men ønsker at yde frivillighjælp i forbindelse med events og kortere projekter, f.eks. hjælpe til Juleaften, så bliv medlem af vores Facebook-gruppe, ‘Frivillige på Kofoeds Skole‘, hvor vi oftest vil annoncere den type tjanser.