Donation af tøj og møbler

Genbrug til fordel for hjemløse og andre socialt udsatte mennesker

Vi modtager kun tøj som er i god stand - dvs at vi ikke kan modtage fx tøj som er hullet. Vi har særligt brug for tøj som kan bruges i den gældende sæson - sommertøj om sommeren og vintertøj om vinteren.

Vi modtager også gerne fungerende værktøj, køkkenudstyr, legetøj, fladskærms-tv, haveredskaber, hårde hvidvarer og al form for elektronik, mindre musikinstrumenter, stof og garn.

Hvordan er proceduren?

Tøj kan afleveres direkte på skolens tøjdepot i tidsrummet 8-15 på hverdage. Du skal benytte porten på Holmbladsgade 122. Efter kl. 15.00 kan du lægge det i tøjcontaineren uden for porten. Der er tøjcontainere både ud mod Jenagade og Holmbladsgade.
Møbler kan afleveres i samme tidsrum, men kun efter aftale.

Dødsbo samt kælder- og loftsrum

Hvis det handler om tømning af kældre eller lofter eller andre større rum, kan vi ikke påtage os at tage det hele, men vi kommer gerne og ser, hvad vi kan bruge. Ved dødsbo skal I først kontakte os, når boet har været i skifteretten. Som udgangspunkt vil en fra transportafdelingen komme forbi og notere, hvad vi tager med.

Skolen og skolens elever har ikke ressourcer til at reparere udslidte møbler med fejl og mangler eller give beskidt og ødelagt tøj en kærlig hånd. Vi modtager derfor kun effekterne, når de er i god stand.

Da det er skolens elever, der er flyttefolk, modtager vi ikke klaverer, kummefrysere og marmorborde, fordi det kræver uddannelse og professionelt udstyr.

Overskydende tøj
Vores overskydende tøj deler vi gerne med andre humanitære organisationer. Noget tøj bliver ligeledes solgt på sælger vi på f.eks. Kofoeds Skoles socialøkonomiske markeder.
Alt overskud herfra går ubeskåret til skolens sociale arbejde.

Spørgsmål?

Ring til os på:

Telefonen har åbent mandag til onsdag fra kl. 13 - 15.

Har du spørgsmål vedr. tøj- og møbeldonationer, er du også meget velkommen til at sende os en mail på moebeldepot@kofoedsskole.dk

Husk at angive dit navn, adresse og tlf. nr., samt hvad din henvendelse drejer sig om.

På forhånd tak for at du hjælper skolen med at hjælpe sine elever!