Kofoeds Skole i fremtiden

Visionsplan for Kofoeds Skole

Fra september til december 2014 har medarbejdere og elever på Kofoeds Skole arbejdet med projekt ’Kofoeds Skole i Fremtiden’.

Visionen er, at udvikle Kofoeds Skoles fysiske rammer så skolen i højere grad komme i samspil med lokalområdet. Samtidig skal og at udvikle skolen til et rummeligt og grønt byrum.

VISIONSPLANEN-1

Du kan klikke på billedet ovenfor, hvis du vil hente visionsplanen i PDF.

Forslag og idéer fra elever og medarbejdere er blevet bearbejdet af et hold arkitekter og byudviklere fra Cobe og carlberg:christensen.

Det er vigtigt at understrege at ingen af projekterne endnu er klar til blive realiseret, og at det ikke bliver alle projekter, der gennemføres.

Det, vi her præsenterer, er visionerne for hvordan Kofoeds Skole kan udvikle sine fysiske rammer, og de tanker, der ligger bag visionerne.

Nedenfor er en videooptagelse af den præsentation, som Cobe og carlberg:christensen lavede af visionsplanen i december 2015. (Kvaliteten er ikke helt som ønskeligt, men der er mange guldkorn at hente for den interessede. Varighed: 51 min.)

Læs mere om Kofoeds Skole i brochuren her

Strategi _2_webklar