Forstander

Robert _olsen _portrt _www

 

Robert Olsen er forstander for Kofoeds Skole. Han er født i 1960, er gift og har to voksne børn.

Herudover er Robert tidligere formand for Socialpolitisk Forening og siden 2014 er han udpeget som medlem af Rådet for Socialt Udsatte. Han er oprindeligt uddannet sygeplejerske.


Før han kom til Kofoeds Skole var han gennem 18 år forstander på Mændenes Hjem i Istedgade på Vesterbro i København. Herudover har han i perioder været konstitueret forstander for andre botilbud til hjemløse, blandt andet KFUM’s kollegium på Amager, samtidig med at han var forstander på Mændenes Hjem. Gennem en årrække har han været bestyrelsesformand for hjemløseavisen Hus Forbi.

Robert Olsen har gennem årene siddet i en række regeringsudvalg (Narkotikarådet skadereduktionsgruppe, Narkotikarådets gruppe om ældre stofafhængige, Alkoholpolitisk Kontaktudvalg, Kokainekspertgruppe) og i en række udvalg i Københavns kommune (Hjemløsestrategien, Socialpsykiatrisk udviklingsgruppe).

 

Robert Olsen er en ivrig deltager i den socialpolitiske debat og medlem af tænketanken Viden om Mænd. Du kan finde eksempler på Roberts debatindlæg og artikler om hans arbejde på ved at klikke på links'ne herunder. Herudover vil de fleste debatindlæg kunne findes under nyheder her på hjemmesiden.

 

http://socialpolitisk-forening.dk/

 

Tiltrædelsesportræt i TV2 Lorry d. 15. november 2011

 

http://www.information.dk/284254 
 

http://maendeneshjem.dk/om-os/artikler-og-information/

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/436130:Mennesker--Forstander-for-folk-i-noed

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/358492:Mennesker--Robert-Olsen---en-indigneret-forstander

 

Portrætfoto

Portrætfoto til print af Robert Olsen kan hentes her.