På ReDesign Tekstil arbejder vi i samarbejde med ReDesign Træ og ReDesign Skind kreativt med genbrugsmaterialer.  Særligt med syning, strik og hækling. Vi skaber produkter, som sælges på Kofoeds Skoles markeder og i vores kommende butikker.

Om arbejdet

Du deltager i et kreativt og pædagogisk miljø, hvor du kan bidrage med fx:

• Faglige input til produktion og aktiviteter indenfor værkstedets rammer.
  • Tilføre spændende nichekompetencer via projekter, workshops og lignende.
  • Skaffer materialer, donationer og kontakter i og udenfor huset.

Vi forestiller os:

• At du er ressourcestærk, rummelig og kan lide at møde nye mennesker.
  • Har en pædagogisk bevidsthed om din rolle i samværet med ansatte og elever.
  • Er kreativ og har lyst til at give viden videre til andre

Hvad får du ud af at være frivillig på Kofoeds Skole?

Vi tilbyder dig – udover muligheden for at gøre en forskel for socialt udsatte – et meningsfyldt fællesskab, udvidelse af dit netværk, nye personlige og faglige kompetencer samt udtalelser til dit CV.

Hvornår

Værkstedets åbningstid er:

Mandag 9-15, tirsdag 9-12.30, onsdag 9-13.45, torsdag 9-15, fredag 9-13.
Som frivillig arbejder du primært i åbningstiden og gerne minimum 3 timer om ugen.

Om os

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det. På skolen samarbejder eleverne med pædagogiske medarbejdere om et fælles mål og får derigennem nye kompetencer. Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for socialt udsatte. Styrken finder vi i et fælles arbejde mellem elev, den pædagogiske medarbejder og de frivillige.

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning til Henriette Dahl på mail: henrietted@kofoedsskole.dk hvor du fortæller, hvorfor du vil være frivillig på Kofoeds Skole samt dit CV.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Henriette Dahl på telefon 41 73 31 79.