I ReDesign TEKSTIL arbejder vi især med syning, strik og hækling. Vi fremstiller boligtekstiler og tilbehør som puder, køkkentekstiler, hårbånd, tasker og meget andet. Materialerne er især overskudsgarn og stof fra tøj og sengetøj fra Kofoeds Skoles Tøjdepot. Vi arbejder desuden tæt sammen med Redesign TRÆ og Redesign SKIND.

Vores produkter sælges på Kofoeds Skoles markeder og i vores kommende butikker i Nyrnberggade (medio 2018).

Vi tilbyder frivilligt arbejde som værkstedsmedarbejder

Du deltager i et kreativt og pædagogisk miljø, hvor du bidrager med ét eller flere af følgende:

• Faglige input til produktion og aktiviteter indenfor værkstedets rammer
  • Bidrag til det daglige arbejde, som supplement til det daglige personale
  • Tilfører spændende nichekompetencer via projekter, workshops og lignende
  • Skaffer materialer, donationer og kontakter i og udenfor huset

Du vil helt sikkert skulle indgå i den daglige drift med omsorgsfuldt samvær, opsyn med værkstedet og praktiske opgaver.

Vi forestiller os:

• At du er ressourcestærk, rummelig og kan lide at møde nye mennesker
  • At du har en pædagogisk bevidsthed om etik og egen rolle i samspillet med ansatte og elever
  • At du er mødestabil
  • At du har en relevant uddannelse og baggrund, der sikrer ovenstående

Hvad får du ud af at være frivillig på Kofoeds Skole?

Vi tilbyder dig – udover muligheden for at gøre en forskel for socialt udsatte – et meningsfyldt fællesskab, udvidelse af dit netværk, nye personlige og faglige kompetencer samt udtalelser til dit CV.

Hvornår

Værkstedets åbningstid er:

Mandag 9-15, tirsdag 9-12.30, onsdag 9-13.45, torsdag 9-15, fredag 9-13.
Som frivillig arbejder du primært i åbningstiden og gerne minimum 3 timer om ugen.

Om os

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det. På skolen samarbejder eleverne med pædagogiske medarbejdere om et fælles mål og får derigennem nye kompetencer. Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for socialt udsatte. Styrken finder vi i et fælles arbejde mellem elev, den pædagogiske medarbejder og de frivillige.

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning til Henriette Dahl på mail: henrietted@kofoedsskole.dk hvor du fortæller, hvorfor du vil være frivillig på Kofoeds Skole samt dit CV.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Henriette Dahl på telefon 41 73 31 79.