Tøjdepotet

Vil du lære mere om bæredygtighed og arbejde med tøj og kundebetjening?
Så er Tøjdepotet på Kofoeds Skole måske noget for dig!

En gratis tøjbutik
Tøjdepotet modtager brugt tøj fra private. Alt indkommet tøj grovsorteres, og det brugbare finsorteres til butikken. Her udleverer vi det gratis til vores kunder – skolens mange elever. Derudover giver vi også tøj til andre institutioner, der arbejder med socialt udsatte. Endvidere afholder vi tøj- og loppemarkeder flere gange om året.

Vi har en stor og velassorteret butik, hvor vi gør meget ud af at præsentere tøjet pænt og indbydende. Og vi vægter meget højt, at vores kunder i butikken får en god oplevelse og service.

Du får kendskab til:

- Genbrug og bæredygtighed
- Grov- og finsortering af tøj
- Opfyldning på hylder og tøjstativer
- Indretning og udsmykning af butikken
- Kundebetjening
- Oprydning og rengøring

Inspirerende og dynamisk
Tøjdepotet er et værksted med en god atmosfære, hvor vi tager hensyn til hinanden. Der er altid plads til gode ideer, og der er masser af muligheder for at være kreativ.
Som elev på Tøjdepotet får du personlig vejledning og støtte til at nå dine mål og ønsker.

Vi tilrettelægger sammen dit forløb,  så det passer præcis til dig.

Kontakt:

Tøjdepotet, Gitte Vinther

tlf.: 41 73 31 46

mail: gittev@kofoedsskole.dk

ÅBNINGSTIDER:
Mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 13.00 til 15.00

Hent faktaark ved at klikke på billedet nedenfor:

Tøjdepotet.JPG