Formål og forløb

Kofoeds Skole har en række værksteder og serviceområder, hvor eleverne kan komme i arbejdstræning og få afklaret jobønsker og -muligheder.

Værkstederne har to grundlæggende formål: At ruste eleverne til at komme ud på arbejdsmarkedet og at styrke deres sociale og personlige færdigheder. De fleste værksteder fungerer som "almindelige arbejdspladser", som både stiller faglige udfordringer og lægger vægt på et godt arbejdsmiljø.

Forløb
Et værkstedsforløb tilrettelægges individuelt i en kortere eller længere periode, evt. som aktivering, forrevalidering eller egentlig revalidering. Medarbejderne på værkstederne er faguddannede og står for oplæring og vejledning.

Handleplan
Værkstedernes socialrådgivere udarbejder sammen med eleven en handleplan for forløbet. Mange elever kombinerer et forløb på et værksted med et eller flere fag i skolens undervisningsafdeling.

Kurser
Under forløbet kan vi også formidle optagelse på relevante arbejdsmarkedskurser inden for det fagområde, som interesserer eleven, og give rådgivning og vejledning i forhold til at søge job.

For at blive elev på værkstederne skal man være over 18 år og arbejdsledig.

Optjening af ydelser

På Kofoeds Skole har du mulighed for at optjene forskellige ydelser, der kan hjælpe dig i din hverdag. Ved at arbejde i nogle af vores værksteder optjener du spisebilletter, vask af tøj, en tur hos frisøren i tøj-  og møbeldepot.

Vil du vide mere om optjeningsmulighederne, så kontakt Produktionsværkstedet.

Herunder kan du downloade vores velkomstbrochure, der fortæller om hvad Kofoeds Skole kan tilbyde lige netop dig.

Velkommen Som Elev _2016_lille

Undervisning og værksteder

Hent vores folder til nye elever her:

Velkommen _front _300px

Hent folderen om vores værksteder her:

Fakta Ark -1_web