Psykoterapi

Siden 2005 har Kofoeds Skole tilbudt psykoterapi for udsatte grønlændere.

Terapien sker i smukke, fredelige og landlige omgivelser på Kofoeds Skoles ejendom, Louisestiftelsen, ved Sorø Sø.

Opholdet finder sted cirka otte gange om året og varer fire dage. Der er plads til otte elever i gruppen, der er ledet af to psykoterapeuter (erfarne medlemmer af Dansk Psykoterapeutforening). Vores psykoterapeuter er også tilknyttet bofællesskabet Miteq for grønlandske kvinder, hvor de arbejder som sociale viceværter.

Psykoterapien
Der arbejdes i gruppe og lægges vægt på at skabe trygge rammer, hvor den enkelte kan deltage i sit eget tempo. Terapien indeholder chok- traumebehandling, samtaler, kropslige og kreative øvelser.

Vi lægger vægt på at arbejde med deltagernes ressourcer og på at slippe traumerne i små bidder, så nervesystemet kan følge med og blive beroliget. Derved får deltagerne mere og mere kontrol over deres svære følelser og uhensigtsmæssige adfærdsmønstre. Hvert ophold afsluttes med, at terapeuterne runder forløbet af sammen med deltagerne, så de kommer hjem med en plan for den nærmeste fremtid.
Hjemme igen tilbydes deltagerne gratis individuel terapi.


Terapeuterne arbejder primært inden for krop- og gestaltterapi, chok- traume- og misbrugsbehandling.

For alle og gratis

Alle, der tilhører gruppen af socialt udsatte grønlændere og som vurderes som egnede til psykoterapi kan deltage. Det øger udbyttet af behandlingen at deltage flere gange.

Opholdet er gratis, og der er fuld forplejning og overnatning.


Få mere at vide
Kontakt Social vicevært Sisse Levol: tlf: 41 73 30 47, sissel@kofoedsskole.dk

 

Social vicevært Kirsten Egebjerg, tlf. 41 73 30 46, kirstene@kofoedsskole.dk