Naapiffik

Naapiffik betyder mødestedet

Naapiffik er som udgangspunkt en mellemstation fra hjemløshed til en forbedret livssituation. Det kan være at få en herbergsplads eller andet botilbud. Personalet støtter og vejleder brugere af Naapiffik til at komme ind i kontanthjælpssystemet og støtter brugeren i kontakten med forskellige instanser og myndigheder efter behov.

 

Et skridt videre

Der tilbydes forskellige projekter og internater i Sorø, hvor formålet er motivation til at tage ansvar for sit eget liv, tage skridtet til at komme ud af ensomhed, misbrug og inaktivitet mod en sundere og mere indholdsrig levevis. Herunder at forstå og kunne/ville begå sig i det danske samfund.

 

Aktiviteter

Naapiffik har en caféordning, som bygger på mottoet ”Hjælp til selvhjælp”, hvor brugeren kan deltage i spisning mod betaling af et mindre beløb eller ved at arbejde sig til en spisebillet. Vi har computere med internetforbindelse . Vi har faste aktivitetstilbud som musik, motion, mindfullness og svømning og der introduceres til de mange muligheder for at komme i aktivering og/eller deltage i undervisning på Kofoeds Skole i øvrigt.

 

     Mød Naapiffik på facebook : naapiffik københavn

 

Kontakt

Naapiffik

Nyrnberggade 1

2300 København


Kontor (hverdage kl. 9-16): +45 41 73 30 55

Projektleder: Susanne Mejer, tlf: 41 73 30 49

 

Åbningstider

Hverdage: 8,15 – 20,45 (torsdage dog åbent: 16-20,45)

Weekend: 9-17 (den første weekend i måneden lukket)