Velkommen på Kofoeds Skole

Hvad kan Kofoeds Skole tilbyde dig?

Kofoeds Skole er et tilbud for mennesker, som gerne vil hjælpe sig selv til et bedre liv. Vores opgave er at gøre det mere overskueligt at finde vej til et mere aktivt liv, hvad enten det handler om at komme tilbage på arbejdsmarkedet eller at få mere indhold i hverdagen.

Det er gratis at være elev på Kofoeds Skole!

Du kan gå på skolen samtidig med at du modtager sygedagpenge, kontanthjælp, førtidspension eller anden offentlig forsørgelse. Dog ikke Statens Uddannelsesstøtte.

En hverdag, der passer til dig

Vi tilbyder et individuelt tilrettelagt forløb til dig, som har brug for støtte til at udvikle dig fagligt, socialt og personligt. Vi tilbyder også rådgivning, praktisk hjælp og ikke mindst socialt samvær.

Værksteder og undervisningstilbud

Som elev på Kofoeds Skolen kan du følge et stort udbud af undervisning, værkstedsfag og projekter. Du har mulighed for at komme i arbejdstræning, få afklaret jobønsker og få hjælp til personlig udvikling.

Du kan vælge mellem 11 forskellige værksteder og mere end 120 forskellige undervisningstilbud.

Vejledning og rådgivning

Kofoeds Skole tilbyder også hjælp og støtte gennem: socialrådgivere, advokatvagt, familierådgiver, psykologisk rådgiver, misbrugskonsulenter og meget andet.

Åben Modtagelse og Rådgivning på 1. sal - mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 11.30.

Fornyelse af elevkort foregår i Receptionen
mandag til torsdag mellem kl. 9.00 og 15.00.

Kontakt

Du kan også ringe eller skrive og lave en aftale om at komme til en samtale om dine muligheder på Kofoeds Skole.

Telefonnummer til Rådgivning og Modtagelse er: 41 73 31 80.
Telefonen er åben alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

E-mail-adresse:  modtagelsen@kofoedsskole.dk

Undervisning og værksteder

Hent undervisningskataloget for 1. semester 2017 her:

Kususkatalog _SKO_1_2017_lille

Hent vores folder til nye elever her:

Velkommen _front _300px

Hent folderen om vores værksteder her:

Fakta Ark -1_web