Amager Æblemosteri er et fællesskab for mennesker der er interesseret i lokal fødevareproduktion, bæredygtighed og arbejde, der skaber social forandring. Mosten er produceret af overskudsfrugt doneret af lokale haveejere. Frugten plukkes, presses og mostes i samarbejde mellem frivillige og elever på Kofoeds Skole.

Om jobbet i Æblemosteriet

Som frivillig i æblemosteriet kan du være med til f.eks.:

• Frugtplukning i lokale haver og produktion af most på Kofoeds Skole.
  • Salg af most til lokale caféer og butikker.
  • Oprydning, rensning af flasker, påsætning af etiketter mm.
  • Deltagelse i planlægning og/eller afholdelse af events i æblemosteriet.
  • Kommunikationsopgaver.

• Du er ressourcestærk, rummelig og kan lide at møde nye mennesker.
  • Du interesserer dig for lokal fødevareproduktion.
  • Du er mobil og har mod på praktisk arbejde i al slags vejr.

Hvad får du ud af at være frivillig på Kofoeds Skole?

Vi tilbyder dig – udover muligheden for at gøre en forskel for socialt udsatte – et meningsfyldt fællesskab, udvidelse af dit netværk, nye personlige og faglige kompetencer samt udtalelser til dit CV.

Hvornår?

Æblemosteriets højsæson er fra august til november, men der er aktivitet året rundt. Der er primært aktiviteter i dagtimerne fra 9-14, men også mulighed for at være med, når vi har aften- og weekend aktiviteter.

Om Kofoeds Skole

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det. På skolen samarbejder eleverne med pædagogiske medarbejdere om et fælles mål og får derigennem nye kompetencer. Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for socialt udsatte. Styrken finder vi i et fælles arbejde mellem elev, den pædagogiske medarbejder og de frivillige.

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning til Claus Nielsen på mail: clausn@kofoedsskole.dk hvor du fortæller, hvorfor du vil være frivillig i Amager Æblemosteri samt dit CV.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Camilla Hjorth på tlf.: 41733221.