‘Rent og Pænt’ står for rengøring af Kofoeds Skoles fællesarealer, herunder toiletter, kontorer, undervisningslokaler og butikker. Opfyldning af toiletpapir og papirhåndklæder, sæbe mm. Afkalkning af vandhaner, udskiftning af pærer og mindre vedligeholdelses opgaver.

Om arbejdet

Pedelopgaver

• Papiropfyldning på toiletter.
  • Lageropfyldning.
  • Udskiftning af elpærer.
  • Afkalkning af vandhaner.

• Du er ressourcestærk, rummelig og kan lide at møde nye mennesker.
  • Du spreder et godt humør.
  • Du er mødestabil.

Hvad får du ud af at være frivillig på Kofoeds Skole?

Vi tilbyder dig – udover muligheden for at gøre en forskel for socialt udsatte – et meningsfyldt fællesskab, udvidelse af dit netværk, nye personlige og faglige kompetencer samt udtalelser til dit CV.

Hvornår

Mandag – torsdag mellem kl. 8-15, fredag 8-13:30

Om Kofoeds Skole

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det. På skolen samarbejder eleverne med pædagogiske medarbejdere om et fælles mål og får derigennem nye kompetencer. Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for socialt udsatte. Styrken finder vi i et fælles arbejde mellem elev, den pædagogiske medarbejder og de frivillige.

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning til Dorthe Vejbo, dorthev@kofoedsskole.dk hvor du fortæller, hvorfor du vil være frivillig på Kofoeds Skole samt dit CV.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Dorthe Vejbo på telefon 41733108.

Læs om vores frivillighedspolitikker her.