Vi laver traditionelt grønlandsk håndværk hovedsageligt i sælskind. Vi fremstiller hjemmesko, luffer, tasker m.m. Vi bruger pelsmaskiner og industrimaskiner til syning.
I ReDesign SKIND arbejder tæt sammen med ReDesign TRÆ og ReDesign TEKSTIL. Vi arbejder alle kreativt med genbrugsmaterialer fra skolens tøj- og møbeldepot,
Vi skaber produkter, som sælges på Kofoeds Skoles markeder og i vores butik i Nyrnberggade samt tager på fælles ture m.v.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du deltager i et kreativt og pædagogisk miljø, hvor du bidrager med ét eller flere af følgende:

• Faglige input til produktion og aktiviteter indenfor værkstedets rammer.
  • Bidrag til det daglige arbejde, som supplement til det daglige personale.
  • Tilfører spændende nichekompetencer via projekter, workshops og lignende.
  • Skaffer materialer, donationer og kontakter i og udenfor huset.

Du vil helt sikkert skulle indgå i den daglige drift med omsorgsfuldt samvær, opsyn med værkstedet og praktiske opgaver.

Vi forestiller os:

• At du er ressourcestærk, rummelig og kan lide at møde nye mennesker.
  • Har en pædagogisk bevidsthed om etik og egen rolle i samspillet med ansatte og elever.
  • At du er mødestabil.
  • Har en relevant uddannelse og baggrund, der sikrer ovenstående.
  • Det er en stor fordel, hvis du har kendskab til pelsarbejde og pelsmaskiner.

Hvad får du ud af at være frivillig på Kofoeds Skole?

Vi tilbyder dig – udover muligheden for at gøre en forskel for socialt udsatte – et meningsfyldt fællesskab, udvidelse af dit netværk, nye personlige og faglige kompetencer samt udtalelser til dit CV.

Hvornår?

Værkstedets åbningstid er:
Mandag 9-15, tirsdag 9-12.30, onsdag 9-13.45, torsdag 9-15.
Som frivillig arbejder du primært i åbningstiden og minimum 3 timer og ugen.

Om Kofoeds Skole

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det. På skolen samarbejder eleverne med pædagogiske medarbejdere om et fælles mål og får derigennem nye kompetencer. Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for socialt udsatte. Styrken finder vi i et fælles arbejde mellem elev, den pædagogiske medarbejder og de frivillige.

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning til Claus Nielsen på mail: clausn@kofoedsskole.dk hvor du fortæller, hvorfor du vil være frivillig på Kofoeds Skole samt dit CV.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Dorthe Egede på telefon 4173 3043,