I Café Himmelblå laver vi mad til ca. 300 mennesker om dagen, som alle er skolens elever og ansatte. Vi er 4 fuldtidsansatte og en flexjob ansat på 15 timer. Vi har mellem 0-10 elever tilknyttet køkkenet. Vi er et moderne køkken og vi bestræber os på, at lave sund og god mad til vores elever og ansatte. Vi sætter en ære i, at bruge alle de produkter vi får fra fødevarebanken og vores egne drivhuse, på en god og kreativ måde. Vi laver varme retter, kolde retter, desserter, bager og sylter. Udover det er der kassebetjening, servering, oprydning, rengøring og opvask.

Vi tilbyder

En stilling som handymand og blæksprutte, hvor arbejdsopgaverne vil være småreparationer, malearbejde, oprydning og rengøring.
Vi stiller arbejdstøj og sko til rådighed.
Du får morgenmad og frokost når du er frivillig i Café Himmelblå.
Du får en masse gode kolleger der sætter stor pris på arbejdsfællesskabet.

• Du er tålmodig, rummelig og ressourcestærk.
  • Du har hænderne skruet rigtigt på.
  • Du er stærk og har en god fysik.
  • Du har humor og let til latter.
  • Du er mødestabil.
  • Du har lyst til at lære fra dig og kan lide at møde nye mennesker.

Hvad får du ud af at være frivillig på Kofoeds Skole?

Vi tilbyder dig – udover muligheden for at gøre en forskel for socialt udsatte – et meningsfyldt fællesskab, udvidelse af dit netværk, nye personlige og faglige kompetencer samt udtalelser til dit CV.

Hvornår?

Vi tilrettelægger arbejdstiden, så den passer dig. Indenfor tidsrummet kl. 06:30 til kl. 13:30.

Om Kofoeds Skole

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det. På skolen samarbejder eleverne med pædagogiske medarbejdere om et fælles mål og får derigennem nye kompetencer. Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for socialt udsatte. Styrken finder vi i et fælles arbejde mellem elev, den pædagogiske medarbejder og de frivillige.

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning til Helle Ammitzbøll på mail: hellea@kofofedsskole.dk hvor du fortæller, hvorfor du vil være frivillig på Kofoeds Skole samt dit CV.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Helle Ammitzbøll på tlf.: 41733107.