Som frivillig på cykelværkstedet kan du side om side med vores cykelmekaniker og eleverne være med til at reparere cykler og bygge ’nye’ brugte cykler til vores kommende butikker, der åbner i sommeren 2018.

Vi tilbyder

På værkstedet kan du bl.a. være med til at løse opgaver som:

• Montering af dæk, slanger, kæder, lygter og almindelige reparationer.
  • Faglige input til produktion og aktiviteter indenfor værkstedets rammer.
  • Skaffe materialer, donationer og kontakter udenfor huset.

• Du er ressourcestærk, rummelig og har lyst til at indgå i et omsorgsfuldt fællesskab med eleverne.
  • Du spreder et godt humør og er stabil.
  • Du har erfaring med at reparere og/eller bygge cykler og har lyst til at gøre det sammen med vores elever

Hvad får du ud af at være frivillig på Kofoeds Skole?

Vi tilbyder dig – udover muligheden for at gøre en forskel for socialt udsatte – et meningsfyldt fællesskab, udvidelse af dit netværk, nye personlige og faglige kompetencer samt udtalelser til dit CV.

Hvornår

Som frivillig har du mulighed for at engagere dig indenfor Cykelværkstedets åbningstider som er kl. 08:00 til kl. 15:45. Dog tirsdage til kl. 12:00 og fredage til kl. 14:00.

Om os

På Kofoeds Skole hjælper vi socialt udsatte mennesker med at hjælpe sig selv til et bedre liv. Hjælp til selvhjælp, kalder vi det. På skolen samarbejder eleverne med pædagogiske medarbejdere om et fælles mål og får derigennem nye kompetencer. Som frivillig på Kofoeds Skole er du en vigtig del af dette arbejde og du er med til at bidrage til en positiv hverdag for socialt udsatte. Styrken finder vi i et fælles arbejde mellem elev, den pædagogiske medarbejder og de frivillige.

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning til Claus Nielsen på mail: clausn@kofoedsskole.dk hvor du fortæller, hvorfor du vil være frivillig på Kofoeds Skole samt dit CV.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Claus Nielsen på telefon 41733112.