Kofoeds Skole Aalborg

På Kofoeds Skole Aalborg tilbyder vi et aktivt, udviklende og alkoholfrit socialt netværk for alle ledige og socialt udsatte mennesker, som vil være med i et fællesskab, hvor der er plads til alle. Rummelighed er nøgleordet. Vi vil gerne skabe integration og inklusion for de grønlændere, som savner et positivt netværk.

Her på skolen kommer elever, frivillige, praktikanter og medarbejdere, som er sammen om at skabe et fællesskab gennem værkstedsarbejde, undervisning, fællesspisning og rådgivning.

Vores pædagogiske metode kalder vi for hjælp til selvhjælp. Det er skolens overbevisning, at ethvert menneske glædes og vokser, når det får mulighed for at skabe og tage ansvar for eget liv.

Teamleder
Laila Betina Jensen
Mail: lailaj@kofoedsskole.dk

Kofoeds Skole, Ågade 23, Baghuset, 9000, Aalborg
Mandag, tirsdag og torsdag kl. 8.00-14.00
Onsdag og fredag kl. 8.00-13.00
Tirsdagsklub (tirsdag fra kl. 14)

Kofoeds Skole Aalborg øst Troensevej 9, 9220, Aalborg Øst
Mandag, Tirsdag og torsdag 8-14
Onsdag og fredag 8-13

Et aktivt & udviklende netværk

Her i huset kommer elever, frivillige, praktikanter og medarbejdere, som er sammen om at skabe et fællesskab gennem værkstedsarbejde, undervisning, fællesspisning og rådgivning.

Alle ledige og socialt udsatte mennesker kan frivilligt deltage i et aktivt, udviklende og alkoholfrit netværk. Via vores social økonomiske virksomhed producerer vi kunsthåndværk, møbler og lignende. Vi udfører diverse service og vedligeholdelses opgaver, som er med til at inkludere og skabe værdi for vores voksne elever på Kofoeds Skole og for vores omgivne samfund og miljø.

Vores pædagogiske metode kalder vi hjælp til selvhjælp. Det er skolens overbevisning, at ethvert menneske glædes og vokser, når det får mulighed for at skabe og tage ansvar for sit eget liv. Derudover samarbejder vi med et stort professionelt netværk i Aalborg, bland andet Aalborg kommune, erhvervs og foreningslivet omkring os.

Spørgsmål?

Telefon: 41 73 30 60
E-mail: aalborg@kofoedsskole.dk

Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål vedr. Kofoeds Skole Aalborg.
Vores åbningstider er mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 8-14 og onsdag og fredag fra kl. 8‐13.

Et væld af tilbud i hverdagen

Kom og vær med til at spise morgenmad mellem kl. 8-9 og frokost ca. kl. 12. Eleverne laver selv maden og du kan skrive dig på til middagsmad, hvis du kommer før kl. 9 og deltager i husets aktiviteter og samvær.

Her udfolder vi os kreativt i at arbejde med perler, skind og stof til os selv og for husets produktion. Her laver vi smykker og knapper af ben, horn, kokos o.lign til os selv og til husets produktion. Vi restaurerer møbler, arbejder med træ og vedligeholder cykler.

Der tilbydes gratis undervisning i dansk/samfundsfag, engelsk og IT. Du lærer det du har brug for, når du har brug for det. Der tilbydes støtte, råd og vejledning fra Skolens egen socialrådgiver. Elever kan efter aftale med den kommunale sagsbehandler få hjælp til flytning og etablering i lejlighed.

Der er mulighed for at tage et bad, få vasket tøj og få noget godt tøj fra vores lille lager af genbrugstøj. Du kan spise gratis med ved den fælles morgenmad og frokost, hvis du deltager i husets aktiviteter og samvær.

Find medarbejder

Laila B. JensenTeamleder, Kofoeds Skole Aalborg
Klaus LundegaardAktivitetsmedarbejder
Jonna KofoedAktivitetsmedarbejder
Loa BonneAktivitetsmedarbejder
Lotte Møller SørensenSocialrådgiver
Direkte nummer:

Bliv frivillig og hjælp lokalt

Vil du være med til at gøre en forskel og sætte en udvikling i gang?
Og kan du smitte med begejstring og skabe ro og overblik?

Vi har brug for dig, som kan tilbyde vores elever:
• Undervisning; f.eks. dansk, engelsk, foto eller samfundsfag.
• Værkstedsarbejde; f.eks. arbejde i glas, træ, ben eller sten.
• Rådgivning; f.eks. coaching, vejledning, personlig udvikling.
• Mentor/samtalepartner; for en udvalgt elev/frivillig

Vi tilbyder dig:
• Et fagligt og engageret fællesskab, som kan udvikle dig og dine kompetencer.
• Yderst fleksible arbejdstider, der passer dig. Eksempelvis morgen-, eftermiddags-timer. Eller bliv frivillig i en periode.
• Gratis fællesspisning.

Vil du vide mere, så kontakt os i dag på tlf. 41 73 30 60 v. Laila Betina Jensen (lailaj@kofoedsskole.dk)

Støt Kofoeds Skole Aalborg

På Kofoeds Skole behandler dine personoplysninger efter gældende EU persondataforordning og efter den danske persondatalov.
Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik her.